BUCATAR  

UNITATILE DE COMPETENTA

 

Competente fundamentale

 

  1. Comunicarea la locul de munca
  2. Desfasurarea muncii în echipa

 

Competente generale la locul de munca

 

  1. Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
  2. Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
  3. Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitatii sectiei
  4. Prevenirea poluarii mediului

 

Competente specifice Întocmirea documentelor specifice

 

  1. Pregatirea antreurilor calde si reci
  2. Pregatirea fripturilor
  3. Pregatirea gustarilor calde si reci
  4. Pregatirea mâncarurilor din carne
  5. Pregatirea mâncarurilor din legume,orez,oua, paste fainoase
  6. Pregatirea preparatelor lichide
  7. Prepararea dulciurilor (deserturilor)
  8. Prepararea fondurilor glace
  9. Prepararea mâncarurilor din peste si fructe de mare
  10. Realizarea actiunilor de supervizare si control
  11. Realizarea aluaturilor de baza
  12. Realizarea salatelor
Realizarea sosurilor