Drepturi de autor

Drept de autor © MEDING SRL Toate drepturile rezervate. Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile, sunetul, și alte materiale din acest site sunt proprietatea MEDING SRL sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului.  

Utilizatorii au permisiunea să reproducă extract prin tipărire, descărcare pe un hard-disk, și distribuire la alții, însă în toate cazurile doar pentru scopuri informaționale, și cu condiția ca în toate aceste reproduceri să apară anunțul referitor la dreptul de autor menționat mai sus. 

Modificări

MEDING își rezervă dreptul de a modifica în orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. MEDING nu este răspunzătoare față de tine sau orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru orice modificare a conținutul site-ului. MEDING poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.

Absolvirea de răspundere

Prin folosirea site, utilizatorul declară în mod expres și implicit că înțelege și este de acord cu următoarele:

  • utilizarea site-ului se face pe propria răspundere a utilizatorului
  • orice material descărcat de pe site se află la discreția utilizatorului și poate fi folosit doar pe riscul propriu
  • utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate dispozitivului de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descărcarea conținutului site-ului
  • recomandările și informațiile furnizate sunt furnizate cu bună credință, dar nu reprezintă și nu se substituie serviciilor de consiliere nutrițională sau serviciilor medicale specializate
  • informațiile de pe site nu vor crea vreo garanție care nu este stipulata expres în prezentele Termeni și condiții de utilizare

 Limitări ale răspunderii

MEDING SRL nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile. Acestea rezultând din: utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului; acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; declarații sau acțiuni ale oricărei terțe parți asupra serviciilor site-ului; sau orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Acest site este oferit sub aceasta forma, fără alte garanții. Nu suntem responsabili pentru funcționarea necorespunzătoare sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului sau. În nici un caz MEDING SRL nu va fi responsabilă pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul.

Folosirea acestui site se face conform acestor reguli și în termenii și condițiile pe care utilizatorul îi acceptă implicit prin contactarea și folosirea site-ului.

 Linkuri către site-uri terțe

medingtm.ro poate conține linkuri către alte site-uri care nu se află sub controlul direct al MEDING SRL. Utilizarea acestor site-uri se realizează în cadrul condițiilor specifice menționate pe acele site-uri.

 Disclaimer 

Modificarea condițiilor de utilizare

MEDING își rezervă dreptul de a modifica termenii de utilizare în orice moment. Pentru cererile depuse din momentul schimbării, se aplică condițiile schimbate de utilizare.

Firma MEDING din Timisoara asigura servicii de infiintare SRL, PFA, II, sediu social, punct de lucru, mutare sediu, capital social, radiere SRL cabinete individuale si orice modificari la Registrul Comertului cat si la ANAF.

Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor Citeste mai mult...

Accept!